شله زرد نام یکی از دسرهای سنتی و خوشمزهی ایرانی است که ما آن را بیشتر به عنوان غذای مناسبتی میشناسیم. از قدیم رسم بوده که در مناسبتهای مختلف مذهبی، بانوان خانواده و فامیل دور هم جمع میشدند و شله زرد نذری پخته و بین دوستان و آشنایان پخش میکردند. این غذای سرشار از انواع ویتامینها، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، آنتیاکسیدان، آهن، کلسیم، اسید فولیک، منیزیم، سلنیوم، فسفر و پتاسیم؛ در ماه مبارک رمضان جزئی جدا نشدنی از سفرههای افطار است. خواستگاه این دسر خوشطعم شهر کرمان است و اولین بار «ابراهیم خان ظهیرالدوله» حاکم کرمان این دسر را پخته و بین مردم پخش کرد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه شله زرد را به دو روش متفاوت آموزش دهیم.