اگرچه شکلات ها با طعم شیرین در میان مردم جهان شناخته شده اند، ولی افراد بسیاری هستند که برای داشتن رژیم غذایی سالم، انتخابشان شکلات های تلخ با درصدهای متفاوت است. ضمنا شکلات های تلخ، برای بسیاری از سرآشپزان و مادران هم گزینه ی محبوبی است تا از آن ها به عنوان سس در تهیه و تزئین بسیاری از شیرینی ها و کیک ها مانند کیک های شکلاتی با انواع توت ها و سس شکلات تیره، استفاده کنند. با پیروی از این دستورالعمل، شما شکلات تلخ 72% خواهید داشت، البته با خیال راحت می توانید یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید و بعد نوش جان کنید.
برای تهیه ی شکلات تلخ خانگی دو دستور وجود دارد که بستگی به رژیم غذایی شما متفاوت است. در ادامه، برای تهیه ی این دو دستور، با ما همراه باشید.
yun.ir/myapd8
منبع: شیرینی تا